Bodi Beauty Pirin Dream Измиващ гел за лице


Здравейте момичета,

Днес ще ви разкажа за един страхотен продукт на българска марка - Bodi Beauty Pirin Dream Измиващ гел за лице с есктракт от Мурсалски чай, Българска роза и Червена детелина. Взех си го, след като Зори го беше препоръчала в блога си, тъй като бях в търсене на измиващ гел за суха кожа.

Последните два месеца кожата ми полудя и в момента е нормална към суха, но много се влияе от по-силни продукти и затова потърсих измивен продукт за суха кожа.

Ето какво обещава производителят:
Мек гел, чийто изключително меки пенители деликатно отстраняват макиажа, атмосферните замърсявания, излишъка от себум и мъртвите рогови клетки. Възстановява рН на кожата и унищожава вредната микрофлора. Подобрява дишането на клетките и цвета на кожата.
Включените в състава му екстракти от Мурсалски чай и Българска роза са със силно изразено антиоксидантно, противовъзпалително и антисептично действие. Екстракът от Червена детелина е богат на фитохормони. Стимулира регенерацията на кожата и намалява чувствителността към алергични реакции.

Това, което ме впечатли най-много в продукта, е колко е ефективен. По принцип първо почиствам лицето с памук, напоен с мицеларна вода и след това отмивам остатъците от грим. Завършвам с тоник, с който проверявам доколко измивния гел си е свършил работата. Отдавна не бях попадала на толкова ефективен продукт – още докато мия лицето и виждам как гримът се стопява, благодарение на гела. На памучето с тоник рядно има остатъци от грим. Гелът е много приятен, по-лек и с много свеж аромат, не е нужно да търкате до безкрай, отмива се лесно.


При редовно ползване забелязвам известно изсушаване на кожата, но това не ме спря да изхабя опаковката изключително бързо – купих я през юни, а ми е останал продукт за 2-3 ползвания. Харесва ми и опаковката – този тип вакуумни опаковки са много удобни, защото използвате продукта до последната капка и в него не навлиза въздух.


Както е видно, много харесвам гела, според мен е подходящ за нормална към комбинирана кожа. Ако имате суха кожа или нормална към суха, може да ви подейства изсушаващо. Но иначе е много ефективен, почиства добре лицето от грима, без да се налага да търкате дълго. Един минус е, че се намира по-трудно, но пък цената му е много приемлива – около 7 лв.

Етикети: ,