Urban Decay Afterglow руж "Rapture"
Здравейте момичета,

Днешният пост е посветен на един продукт, който вече не присъства в колекцията ми и радва една друга девойка. Въпреки че съм го носила едва 2-3 пъти, реших да ви споделя какво мисля за тази доста нашумяла серия от ружове на Urban Decay Afterglow. А и е толкова красив, че просто трябваше да ви го покажа.
Избрах си ружа Raprture, който е доста красив и интересен цвят. На снимките изглежда по-убито розово – на каквото се надявах, но всъщност е много лилав на моята кожа. Толкова лилав, че се наложи да се разделим.


Инак като качество не разочарова – добра пигментация, бих казала средна, лесно се прелива и издържа цял ден. Цветът, въпреки че съдържа ситни блестящи частици, нанесен на кожа изглежда мат. Външният му вид е страхотен и определено би красил всяка колекция. Едно разочарование беше, че опаковката е пластмасова, а аз очаквах нещо по-стабилно – да не казвам метал, но не ви ли приличат на метални?


Доста дълго време се чудих дали да си взема този цвят и въпреки че формулата ми харесва, мисля че засега ще стоя настрана от серията. Но марката пусна и хайлайтъри от същия вид, така че – хей, може скоро пак да видите тази опаковка.

Етикети: