Моят месец в червила



Тъй като предишният подобен пост ми беше доста забавен, реших да направя още един в същия дух, но този път за червила/гланцове/балсами. Май вече никой не казва гланц, а? Както и да е, през юни поизрових някои стари любимци, които упорито се опитвам да приключа, включих нови герои и ето какво се получи:
 Avon Color Trend Lip Stix Reddy To Go – когато реша, че ще съм лошо момиче с ярко червено червило, най-често използвам точно това на Avon. Много дързък ярко червен цвят, мисля че е на синя основа, дълготраен е на устните, дори и под него да има балсам. Ако сложите отгоре гланц, се получава убийствена комбинация. В зависимост от настроението ми го нанасям или както обикновено червило за по-ярък цвят, или с потупване и после разнасям с пръсти за не толкова ярко червено. Винаги отдолу слагам балсам, защото на моите устни е доста сухо, въпреки това не мога да кажа, че подчертава несъвършенствата по устните. Трябва да се нанесе внимателно, защото не винаги цветът се получава равномерен навсякъде по устните. Бих го препоръчала, но мисля че вече не се предлага. Цената му беше 2,90 лв.

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet едно от първите ми червила, (надали много хора биха го описали като червило, може би оцветен балсам)? Във всеки случай си върши работата – има много приятен цвят, които съм почти сигурна, че е номер 13. Остава сравнително дълго време на устните ми – около 3-4 часа с хранене, хидратира ги и не е прекалено лъскаво, а също така и не лепне. Имате огромно количество продукт, което донякъде оправдава цената (преди година си го купих за 19 лв).
Essence XXXL Shine Lipgloss Big Night Out 07 – писала съм няколко пъти за това червило, с него си имаме специални отношения. Много бих искала най-накрая да свърши, защото искам да си купя друг цвят от серията, а не обичам да трупам. Гланцът не е с много наситен цвят, много силно лъскаво е, стои едновременно мазно и лепкаво на устните, но пък е доста дълготрайно за гланц – дори и след ядене се забелязва блясък, а цветът се задържа на устните сравнително дълго. Бих го препоръчала, ако си търсите добър гланц на по-ниска цена (около 4-5 лв в ДМ)
Nyx Lipbutter Gloss Peach Cobbler – луда съм по този продукт (масло за устни звучи глупаво на български). Плътен цвят, нелепнещ, стои добре на устните, след като блясъкът се изтрие, цветът продължава да се забелязва, но вече не така натрапчиво, а много естествено. Наистина се усеща като масло на устните – приятно мазно, ако можете да си представите нещо подобно. Не изсушава или подхранва устните, мирише много приятно и има толкова много шарени ярки цветове, идеални за лятото! Цената му от cherryculture е около 10-ина лева.
TianDe Fruit Lip Balm Apple – много удобен за носене в чантата, мирише много приятно на ябълка, мазничък е и се задържа на устните, дори и след храна. Определено не е най-хидратиращият балсам за устни, но ми се падна в Притибокс и ще си го използвам, докато свърши.
 /отляво надясно - Avon, Lumene, Essence, Nyx и ако имате много, ама много въображение, бихте забелязали балсамът най-вдясно :Р /
Та така, това бяха продуктите, които използвах за устните си през  изминалия месец, имате ли впечатление за някои от тях? Ще се радвам да го чуя, а също и препоръки какво друго мога да пробвам. :)

Етикети: , , , , ,