Urban Decay Naked 3 Palette



Ето я и последната красавица от колекцията палитри Naked. Третата палитра от поредицата е в розовата тоналност, съдържа 12 цвята сенки, които се отличават с много високо качество; двустранна четка – от едната страна има четка за нанасяне на сенки, а от другата – за преливане; тестери на четирите бази за сенки – Original, Eden, Sin и Anti-aging. Палитрата има твърда метална опаковка, която е много стабилна и съвсем спокойно може да пътувате с нея.
 Цветовете са много красиви, според мен палитрата би отивала както на момичета със студен подтон на кожата, така и с топъл. Но най-вече на онези, които обичат розовото :). Аз не мога да кажа, че съм голяма фенка на розовото, но палитрата е страхотна и цветовете съвсем спокойно могат да се използват за грим, с който да отидете на работа или на разходка в парка. Не си мислете за Барби розово, а по-скоро за нежно, елегантно розово.
 Има три матови цвята, които се допълват чудесно. Цветът Dust може да се използва като хайлайтър под веждата или в кладенчето на окото, но има много едър брокат, които лично на мен не ми допада. Trick също е по-искрящ, докато останалите цветове са със сатенен завършек. По-приглушен блясък, които е съвсем приемлив за ежедневен грим. Все пак, ако си падате по матовите цветове, не бих казала, че това е вашата палитра. Има както светли и почти незабележими цветове, така и по-тъмни, които позволяват да си направите опушен и драматичен грим. Няколко от цветоветеса далеч от розовото и те могат да се използват за уравновесяване на розовите. 
Суочовете са без база и без повторение, направени на дневна светлина.

Четката е много жилава и аз лично, не я намирам за удобна и използвам четките си на Zoeva, но има момичета, които използват само тази четка. Като цяло е добро допълнение към палитрата, защото винаги при пътуване, можете да използвате само нея и да не носите допълнително четки.
Базите, които са бонус към палитрата, са страхотни и са много добра възможност да изпробвате всички наведнъж.

Един от минусите на палитрата е цената й – около 46 евро, като много от сайтовете, които я предлагат имат чести купони за отстъпка и може да си я вземете за около 40 евро. За много момичета, несвикнали да инвестират в козметика, цената е голяма спирачка. Но ако искате да имате една качествена палитра в колекцията си, на която винаги да може да разчитате (и обичате розово), бих я препоръчала. А и е чудесен подарък за Коледа или рожден ден :) Друг минус е, че не можете да си я купите от България и трябва да поръчате от сайтове, някои от тези, които доставят до България безплатно и са сигурни са beautybay.com; lookfantastic.com; hqhair.com
Като цяло мисля, че това е чудесна палитра с много добро качество и ако сте фен на розовото, (а и не само), би се вписала перфектно в ежедневния ви грим. Цветовете се допълват отлично и с подобна палитра, не биха ви трябвали допълнителни цветовете, за да завършите грима си. Цената й е висока и не се намира в България, но не е толкова трудно да се сдобиете с нея, стига да сте решили че това е вашата палитра. 

Етикети: , ,